Center Nails & Spa

Vårt utbud av olika behandlingar

Vi utför nagelförlängning i tre varianter med antingen akrylgel eller gelé samt påfyllning. Vi rensar naglar, formar och klipper nagelband.

Självklart målar vi även naglar med vanlig nagellack, gellack eller fransk manikyr.


Nagelförlängning (akryl och gelé)
Vi förlänger naglarna med en tipp, därefter korrigerar vi längd och form tills du är nöjd med resultatet och avslutar med nagelmålning / fransk manikyr.
För dig som vill ha starka och riktigt långa naglar rekommenderar vi akryl, vill du ha ett skonsammare och mjukare material rekommenderar vi gelé.


Fyllning
Vi fyller, formar o rengör dina naglar efter önskemål för att sedan avsluta med nagelmålning eller fransk manikyr.


Nagelförstärkning
Vi rengör o formar dina naglar efter önskemål samt applicerar ett tunt lager av akryl eller gelé vilket gör dem starka och ger ett naturligt utseende. Därefter målar vi naglarna i valfri kulör.

Perfekt för dig som redan har långa fina naglar alternativt har naglar som lätt blir sköra o spricker.


Manikyr
Vi rengör, klipper och formar dina naglar. Här ingår även handmassage och vi avslutar med att måla dina naglar i valfri färg.


Spa Pedikyr
Det är viktigt att inte glömma fötterna. I vårt Spa Pedikyr får du sitta med fötterna i ett varmt bad. Förhårdnader avlägsnas och naglarna rensas och klipps. Allt avslutas med fotmassage och nagellack.


Art design & smycken
Vill du göra något utöver det vanliga kan du smycka din nagel med en sten, blomma eller annat motiv. En fin touch vid speciella tillfällen. Olika design och mönster finns att välja bland.


Följ oss i sociala medier!